Bezoek onze website | Bekijk de webversie FR | NL | EN
Zoomit eZine MAART 2014
 
Onderwijs speelt voortrekkersrol in elektronische loonbrief
 

Personeelsleden in het Vlaams onderwijs kunnen hun loonbrief nu elke maand elektronisch ontvangen. Al meer dan 22% van het onderwijspersoneel heeft daarvoor gekozen. In vergelijking met andere sectoren is dat een heel hoog percentage.

Els Foulon (Spanjeschool Roeselare, 3de kleuter/zorgcoördinator kleuter):
Het is praktisch om je salarisbrief snel bij de hand te hebben in Zoomit. De loonbrieven zijn per maand mooi gesorteerd in mijn programma voor internetbankieren en ik kan gemakkelijk de berekeningen bekijken.”

 

Elien Herreman (Spanjeschool Roeselare, 3de leerjaar):
“3 jaar geleden ben ik gestart met Zoomit. Sindsdien vind ik mijn loonbrief iedere maand gemakkelijk terug in mijn homebanking. In het begin drukte ik die af omdat ik wilde controleren of mijn interimjobs correct betaald werden. Nu ik dit schooljaar een volledig jaar dezelfde opdracht heb, druk ik niks meer af. Zo wil ik het milieu wat sparen en het is overzichtelijk genoeg op de pc.”

» Krijgt u uw loonbrief al in Zoomit? Wat zijn uw ervaringen? Laat het ons weten op Zoomit Facebook

 
 
Uw verkeersbelasting en onroerende voorheffing in Zoomit
 

Uw verkeersbelasting en onroerende voorheffing in ZoomitWie dat wil kan zijn belastingen aan de Vlaamse overheid elektronisch ontvangen via Zoomit:

  • verkeersbelasting
  • onroerende voorheffing
  • planbatenheffing
  • heffingen op leegstand en verkrotting

Deze documenten zijn beschikbaar in Zoomit mits registratie op de website van de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL). Veilig, eenvoudig, ecologisch. En betalen gebeurt in een klik met het vooraf ingevuld overschrijvingsformulier.

» Registreer u vandaag nog en ontvang uw aanslagbiljetten in Zoomit. Volg de handleiding

 
 
Van Afrika tot in Amerika
 

Zoomit overal ter wereld toegankelijkVeerle Hermans: “De grootste troef van Zoomit is voor mij dat je documenten toegankelijk worden overal ter wereld. Ik ben een biologe die van project tot project werkt en meestal ergens in de verre bossen van Centraal-Afrika vertoeft voor onderzoek. Als ik dan na enkele weken veldwerk terug in bewoonde wereld kom, is het zo gemakkelijk dat ik via Zoomit snel kan zien of ik nog facturen moet betalen of ik zelf nog betalingen gekregen heb. Uiteraard vind ik het ook erg belangrijk dat er minder bomen moeten sneuvelen om facturen niet meer op papier te moeten printen. Kortom, ik ben fan!”

» Gebruikt u Zoomit onderweg? Laat het ons weten via Zoomit Facebook.

 
 
Welke leveranciers bieden Zoomit aan?
 

Arnold Vinck: “Zoomit zorgt voor een feilloze aanlevering van facturen. Geen gepruts meer met invullen van gegevens. Simpelweg de factuur goedkeuren en eventueel een memodatum toevoegen, en alles is geregeld. In het begin stond mijn wederhelft nogal argwanend tegenover Zoomit, maar nu is ze vragende partij. Onlangs zijn we van energieleverancier veranderd. De eerste vraag van mijn vrouw: “Die hebben toch Zoomit?

» Welke leveranciers bieden Zoomit aan?

 
 
Welkom aan Net Brussel als nieuwe Zoomit-verzender
 

Nieuwe Zoomit-verzender: Net BrusselNet Brussel staat in voor de afvalophaling en -verwerking in de hoofdstad. Openbare netheid en ecologie staan hierbij centraal. Facturen elektronisch aanbieden in Zoomit ondersteunt hun groene aanpak. Hou uw Internet Banking in het oog en kijk of deze verzender al documenten heeft aangeboden via Zoomit.

» Meer verzenders activeren in Zoomit. Hoe ga ik te werk?

 
 
Wat met de privacy en de beveiliging van Zoomit?
 

Zoomit-beveiliging en privacyNoch Zoomit, noch de bank kunnen uw Zoomit-documenten inkijken. Wat persoonlijk is blijft persoonlijk. Alleen de geadresseerde en de verzender van een document kunnen de documenten raadplegen. U werkt daarnaast in de sterk beveiligde omgeving van uw Internet Banking.

» Meer info over Zoomit-beveiliging en privacy

 
 
Iedere stap voor een beter milieu telt. Win een Zoomit-stappenteller!
 

Doe mee en win een stappentellerHet mooie weer geeft zin om buiten te komen en te genieten van de natuur. Laat de auto aan de kant en trek erop uit in uw eigen regio of daarbuiten. Laat ons meegenieten van uw wandeltocht en post een foto op Zoomit-Facebook vóór 23 april. De 25 meest originele inzendingen worden beloond met een Zoomit-stappenteller. Eén voorwaarde: op de foto moet de roze kleur van Zoomit terug te vinden zijn. Hebt u nog een roze pet liggen? Of komt u roze bloemen tegen onderweg? Wees creatief! Leg het vast in een klik en win.

» Doe mee en win een Zoomit-stappenteller

 
 
 
 
    Zoomit op Facebook en Twitter
Zoomit is aanwezig op Facebook en Twitter: u krijgt er nieuwtjes en interessante weetjes over Zoomit.
facebook twitter
 
    Zoomit is een gratis dienst in Internet en Mobile Banking
Zoomit is een gratis dienst in Internet en Mobile Banking
 
    Meer dan 60 Zoomit-leveranciers voor al uw facturen, loonbrieven,…
Meer dan 60 Zoomit-leveranciers voor al uw facturen, loonbrieven,…
Uitschrijven | Uw profiel bijwerken Disclaimer