Home Het Zoomit idee

Ik heb wel wat beters te doen dan tijd te verliezen met paperassen en betalingen!

Dit dachten wij enkele jaren geleden ook. Papieren facturen betalen met Internet en Mobile Banking is een saaie en tijdrovende karwei.

Saai en tijdrovend

Internet en Mobile Banking? U moet zelf de betaling overtypen! Dat is "manueel" bankieren! En let u er maar op dat u de  IBAN en BIC netjes overtypt en geen fout maakt in de gestructureerde mededeling of u kunt opnieuw beginnen. Enveloppen, papier, stapeltjes maken, perforeren, klasseren, mapjes,... We herkennen het allemaal.

Het is mijn geld!

Geld groeit niet op uw rug. Maar de controle behouden over uw geld is niet eenvoudig. Facturen in de kast en betalingen in Internet of Mobile Banking. Weet u nog wat betaald is en wat niet? Een factuur even uit het oog verloren en u ontvangt al een herinneringsbrief met boete. Een domiciliëring lijkt wel handig maar wat als u niet akkoord gaat met een factuur?

Ecologisch

Leveranciers maken uw facturen op de computer. Daarna worden ze afgedrukt en in enveloppen verstuurd. Een grote telecom operator heeft tot 1 miljoen klanten die iedere maand een factuur van enkele pagina’s krijgen. Reken maar uit hoeveel papier daar voor nodig is! Om die factuur in uw bus te krijgen rijden duizenden vrachtwagens, bestelwagens en bromfietsen rond die heel wat brandstof verbruiken maar ook lawaai, fijn stof en CO2 produceren.

Dat moet beter kunnen! Daarom hebben wij Zoomit gemaakt. De nieuwe standaard waarmee u documenten zoals facturen en loonbrieven snel en gemakkelijk afhandelt, rechtstreeks in Internet en Mobile Banking.