Home Wat is Zoomit?


Wat is Zoomit?

Zoomit is een gratis dienst in Internet en Mobile Banking waarmee u uw documenten zoals facturen, creditnota’s en loonbrieven snel en gemakkelijk afhandelt. U beslist zelf wanneer u betaalt en verliest dus minder tijd met uw geldzaken. Daarnaast bent u verlost van uw paperassen en helpt u het milieu een handje.

Uw rekeningnummer is uw nieuw adres

Er worden documenten verstuurd naar uw rekeningnummer. Zoomit zorgt ervoor dat u documenten kunt raadplegen en verwerken in uw Internet Banking.

Zo werkt Zoomit

1)    U ontvangt een e-mail wanneer een nieuw document beschikbaar is.

2)    U bekijkt uw document in Internet of Mobile Banking. Indien nodig betaalt u in een klik.

3)     Betaling vergeten? U ontvangt enkele dagen voor de vervaldag een herinneringsmail.

Inschrijven of aanvragen is niet nodig

Zoomit is een gratis dienst in uw Internet en Mobile Banking, inschrijven of activeren is niet nodig. Het zijn de verzenders van facturen en loonbrieven die beslissen om uw documenten aan te bieden in Zoomit. U hoeft dus zelf niets aan te vragen. Het volstaat om per verzender te bevestigen dat u op zijn aanbod ingaat en u zijn documenten voortaan via Zoomit wil ontvangen.

Ook voor zelfstandigen en bedrijven

In België worden jaarlijks nog steeds ongeveer 1 miljard papieren facturen verstuurd. Dit kost de ontvangers veel tijd en geld. Anderzijds is het ook saai en foutgevoelig. Logisch dat zelfstandigen en bedrijven facturen elektronisch willen ontvangen om zo de papierberg af te bouwen. Ga naar Zoomit voor zelfstandigen en bedrijven.