Home Ik start nu !


Ik start nu!

Zoomit is een gratis dienst in Internet en Mobile Banking bij de deelnemende banken. Inschrijven of activeren is niet nodig.

Starten met Zoomit is dan ook zeer eenvoudig: start uw Internet of Mobile Banking en ga naar de Zoomit-rubriek. Daar vindt u de lijst met beschikbare documenten voor dat rekeningnummer. Indien de lijst met beschikbare documenten leeg is, dan zijn er momenteel geen verzenders die u documenten aanbieden in Zoomit.

Ik start nu !

Vuistregel

Het zijn de verzenders van facturen en de verzenders van loonbrieven die beslissen om u documenten aan te bieden in Zoomit. U hoeft dus zelf niets aan te vragen. U moet wel per verzender bevestigen dat u op zijn aanbod ingaat en u zijn documenten voortaan via Zoomit wil ontvangen.

Uitzondering

Sommige verzenders verwachten dat u zelf een aanvraag indient om uw documenten via Zoomit te ontvangen. Vindt u geen documenten terug in Zoomit voor een verzender die vermeld staat op de Zoomit-site? Neem dan contact met deze verzender. Enkel de verzender kan u bevestigen of hij u een document heeft aangeboden in Zoomit of op een andere manier heeft bezorgd (bijvoorbeeld op papier).

U kunt ten allen tijde verzenders toevoegen en verwijderen uit Zoomit.

Ontdek alle deelnemende verzenders

Ook voor zelfstandigen en bedrijven

In Belgiƫ worden jaarlijks nog steeds ongeveer 1 miljard papieren facturen verstuurd. Dit kost de ontvangers veel geld tijd en geld. Het is ook saai en foutgevoelig. Logisch dat zelfstandigen en bedrijven facturen elektronisch willen ontvangen om zo de papierberg af te bouwen. Ga naar Zoomit voor zelfstandigen en bedrijven.