Zoomit: ook voor bedrijven

Ontvang zakelijke facturen via Zoomit

Dankzij Zoomit ontvangt u uw zakelijke facturen veilig in uw banking-portaal of -app, waardoor factuurfraude wordt vermeden. U krijgt voor elk nieuw document een melding via e-mail. U kunt uw facturen snel en veilig online betalen, rechtstreeks vanuit uw banking-app.

Het is niet nodig om uw facturen af te drukken of te bundelen voor uw boekhouder: Zoomit-facturen kunnen automatisch overgedragen worden naar uw boekhoudkantoor en rechtstreeks in hun boekhoudsoftware geïntegreerd worden (zie hieronder voor de verschillende opties). Bovendien hoeft u elke leverancier niet afzonderlijk goed te keuren, want wij verzamelen alle digitale facturen voor u.

Deel Zoomit-facturen automatisch met uw boekhouder

Als u samenwerkt met een boekhoudkantoor kan CodaBox automatisch een digitale kopie van uw aankoopfacturen naar uw boekhouder versturen. Met een CodaBox-mandaat kunt u uw boekhouder machtigen om een kopie te ontvangen van alle aankoopfacturen die u via Zoomit krijgt.

U kunt ook een kopie van uw Zoomit-facturen delen met uw boekhoudkantoor via ClearFacts en BookMate. ClearFacts en BookMate zijn klantenportalen die door de meest toonaangevende boekhoudkantoren in België worden gebruikt. Uw boekhoudkantoor zal uw digitale facturen voor u verwerken en inboeken, en dat rechtstreeks in hun boekhoudsoftware. Contacteer uw accountant om deze diensten voor uw bedrijf te activeren.

Verzend documenten naar privé- en zakelijke klanten

De belangrijkste nuts-, dienstverlenende, verzekerings- en payrollbedrijven in België maken gebruik van Zoomit om digitale documenten te versturen naar 1 op 4 gezinnen. Dankzij een eenvoudige en robuuste API zetten we digitale documenten rechtstreeks klaar in betrouwbare banking-apps, klaar om betaald te worden. Contacteer ons om facturen te versturen via Zoomit.

We kunnen u ook helpen om B2B elektronische facturen digitaal te ontvangen en te versturen, zonder manuele tussenkomst of codering. We focussen ons op end-to-end digitale documentverdeling, zodat financiële toepassingen met elkaar kunnen praten en facturen 100% automatisch kunnen worden uitgewisseld. Contacteer ons om B2B-facturen uit te wisselen.

Integreer Zoomit als bank

Dankzij onze nieuwste API was Zoomit integreren in uw banking-portaal nog nooit zo eenvoudig. Onze moderne en slimme REST API kan naadloos geïntegreerd worden in elke online banking-omgeving om uw merk perfect te ondersteunen. 13 Belgische banken maken al jaren gebruik van Zoomit om de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak van hun online-banking omgeving te verhogen. Contacteer ons om Zoomit ook in uw online-banking omgeving te integreren.