“Wanneer we eropuit trekken, betalen we met onze banking-app. Makkelijk en het bespaart ons tijd die we aan nieuwe avonturen kunnen besteden. Geen gedoe meer voor ons!”

Julie, 18 & Séverine, 20, Namen

Wat is Zoomit?

Zoomit is een gratis dienst die facturen en loonbrieven klaarzet in uw online bank, waar u ze in een muisklik kunt betalen. Zoomit wordt door 13 banken en meer dan 60 verzenders gebruikt. Zoomit is makkelijk te activeren en te gebruiken.

Hoe werkt het?

Zoomit is standaard geïntegreerd in uw online bank, geen installatie of downloaden van een app nodig. Telkens er een nieuw document beschikbaar is, stuurt Zoomit u meteen een melding. Zoomit is uw inbox voor facturen en loonbrieven, zodat u al uw papierwerk op één plek beschikbaar hebt en u in één klik kan betalen.

In alle veiligheid

Maakt u zich zorgen om uw online veiligheid? Omdat u vertrouwelijke documenten in uw bank ontvangt, geniet u de hoogste veiligheidsnormen. Meer nog: u hoeft zich geen zorgen te maken dat u een factuur die via e-mail verstuurd wordt of de vervaldatum van een betaling mist.

Milieuvriendelijk

Kleine gebaren kunnen een groot verschil maken. Zoomit helpt u een groene keuze te maken en minder papier te gebruiken. In 2018 ontvingen alle 1,5 miljoen Zoomit-gebruikers samen 18 miljoen documenten, waardoor er meer dan 2.000 bomen per jaar gespaard kunnen worden.